ويژگي هاي نماينده اصلح از ديدگاه مقام معظم رهبري 19 شاخصه نماينده اصلح از نگاه رهبر معظم انقلاب




1 - قوي و کارآمد براي مديريت اجرايي کشور


نخستين ويژگي که يکي از اصلي‌ترين ويژگي‌هاي يک نماينده مجلس است و بايد در انتخابات جزو رئوس کار قرار گيرد، قوي و کارآمد بودن براي مديريت اجرايي کشور است. با دقت و تفکر در اين شاخص مشاهده مي‌کنيم هرگاه فردي به عنوان نماينده به مجلس راه يافته و فاقد اين شاخصه بوده است، در بزنگاه‌هاي حساس که کشور براي ادامه راه خود به فردي نياز دارد که بايد با قدرت تصميمات خاص خود را اتخاذ کند.  


2- داراي تفکر معقول و شجاعت در عمل


اين ويژگي يکي ديگر از خصوصياتي است که بايد در نمايندگان وجود داشته باشد تا با تفکرات معقول و سنجيده طرح‌هاي مربوط را ارائه کرده و سپس قوانين لازم را به تصويب برسانند. اين ويژگي هنگامي اهميت پيدا مي‌کند که يکي از نمايندگان مجلس گفته بود که به دليل اشتباه‌هاي نمايندگان مجلس در تصويب قوانين نيمي از دوران چهار سالع نمايندگي مجلس به اصلاح قوانين اشتباه مي‌گذاشت. از سويي ديگر بايد نمايندگان مجلس در عملکرد‌هاي خود شجاعت داشته باشند تا در برابر عوامل زور و زر و تزوير ايستادگي کرده و حقوق مردم را استيفا کند.


3 - خستگي ناپذير و داراي همت جهادي


نماينده مجلس در مواجه با مشکلات مردم بايد خستگي ناپذير بوده و براي حل اين مشکلات همت جهادي داشته باشد. نماينده‌هايي که در مواجه با مشکلات، همت حل آن‌ها را نداشته باشند نبايد در مجلس حضور داشته باشند، چراکه صندلي و مکان يک فرد دغدغه‌مند را اشغال کرده  و هزينه بيت المال را هدر مي‌دهند.


4 - حاضر در بين مردم و داناي نياز‌هاي جامعه


يک نماينده خوب و طراز انقلاب اسلامي از ديدگاه رهبر انقلاب فردي است که همواره در ميان مردم حاضر شده و با شناسايي نياز‌هاي آن‌ها در صدد رفع اين نياز‌ها برآيد.


5 - بصير، هوشمند، با تدبير و با برنامه‌


نماينده‌اي يک نماينده خوب و قوي است که امور و مشکلات مردم را با بصيرت و هوشمندي براي حل مشکلات و مسائل مردم تدبير کرده و آن‌ها را با برنامه ريزي مناسب و از راه‌هاي قانوني حل و فصل کند تا علاوه بر خداوند مردم هم از او راضي باشند.


6 - اهل اجراي عدالت و مبارزه با بي عدالتي


نماينده ملت بايد همواره به عنوان نماينده واقعي مردم براي اجراي عدالت تلاش کرده و با بي عدالتي‌ها مبارزه کند. اين صفت زماني اهميت پيدا مي‌کند که برخي نماينده‌هاي مجلس به جاي ايجاد عدالت با بي عدالتي، اهداف و مطامع سياسي و اقتصادي را به پيش مي‌برند.


7 - حرکت در جهت آرمان‌ها و پيشرفت کشور


فردي که به عنوان نماينده وارد خانه ملت مي‌شود بايد علاوه بر تلاش براي استيفاي حقوق مردم در جهت تحقق آرمان‌ها و اهداف عالي کشور تلاش کند تا کشور را به سوي پيشرفت هدايت کند.


8 - دوري از منفعت‌هاي شخصي و حزبي


افراد در دوران پيش از انتخابات و فعاليت‌هاي تبليغاتي خود ممکن است از سوي برخي افراد حمايت شوند، اين حمايت‌ها از طريق مالي و ساير راه‌ها صورت مي‌گيرد؛ بنابراين چنين فردي نمي‌تواند نماينده واقعي مردم باشد، چون همواره به فلان حزب و يا فلان شخص وابستگي دارد و بايد براي جبران هزينه‌هاي انتخابات در جهت تحقق اهداف او تلاش کند.  


پس نماينده مردم بايد از هرگونه منفعت حزبي و يا شخصي استقلال داشته باشد تا بتواند بي طرفانه و مستقل براي سعادت مردم تصميم گيري کند.


9 - پايبند به اقتصاد مقاومتي و عدم نگاه به بيرون مرز‌ها


اقتصاد مقاومتي يکي از نکات مهمي است که رهبر انقلاب طي سال‌هاي اخير بر آن تاکيد کردند. در واقع اين راهبردي بود که با دقت و تيزبيني رهبر انقلاب پس از اين اتخاذ شد که آمريکا مي‌خواست تا با فشار حاصل از تحريم‌ها، اقتصاد ايران را به طور کامل فلج کرده و ايران را شکست دهد.  


اين راهبرد  بايد با توجه به اقتصاد درون زا و توليد داخل اجرايي و نهايي شود که برنامه ريزي و طراحي براي اجراي موفقيت آميز آن نيازمند همراهي همه ارگان‌هاي کشور مانند دولت و مجلس است. نماينده مجلس هم بايد در جايگاه قانون گذاري با تصويب قوانين مناسب در اين راه تلاش کند.


10 - استفاده از شيوه تبليغاتي صحيح (خودداري از اسراف و پرداخت رشوه‌هاي تبليغاتي)


فردي که مي‌خواهد به عنوان يک نماينده وارد مجلس شود بايد از شيوه‌هاي تبليغاتي صحيح استفاده کرده و از اسراف خودداري کند.   بسياري از کارشناسان بر اين نکته توافق دارند که نماينده‌اي که در انتخابات هزينه‌هاي بسياري انجام مي‌دهد، نمي‌تواند وظايف نمايندگي خود را به خوبي انجام دهد. پس نماينده اصلح بايد در انجام تبليغات از اسراف و پرداخت رشوه‌هاي تبليغاتي خودداري کند.


11 - پرهيز از بد اخلاقي‌هاي انتخاباتي


بد اخلاقي‌هاي انتخاباتي و تبليغاتي يکي ديگر از صفات مذمومي است که نامزد‌ها و داوطلبان نمايندگي مجلس بايد از آن عاري باشند. نامزد‌هاي نمايندگي مجلس بايد در طول مدت مجاز تبليغات از تخريب رقبا پرهيز کرده و توانمندي‌هاي خود را بيان کنند.


12 - پايبندي به مباني و ارزش‌هاي اسلام، انقلاب و اهداف ملت


نامزد‌هاي نمايندگي مجلس  بايد علاوه بر توانمند بودن، به مباني و ارزش‌هاي اسلام، انقلاب و اهداف ملت پايبند باشند و همواره در اين راه تلاش کنند.


13 - صميمي بودن با مردم و خود را خدمتگذار مردم دانستن


داوطلبان نمايندگي مجلس بايد متواضع و خاضع بوده و علاوه بر داشتن روحيه خدمت‌گذاري با مردم صميمي باشند و همواره خود را خادم آنان بدانند.


14 - استکبار ستيز، شجاع و مقاوم در برابر فشار‌هاي دشمن 


نماينده ملت بايد همچون امام خميني (ره) بنيانگذار انقلاب و حضرت آيت‌الله ‌اي رهبر انقلاب استکبار ستيز باشد، يعني همان آرمان‌هايي که بنيانگذار و رهبر انقلاب بر آن تاکيد داشته و دارند.   داشتن شجاعت و مقاوم بودن در برابر فشار‌هاي دشمن در شرايط کشورمان و منطقه که دشمنان همواره در پي ضربه زدن به انقلاب و ايران هستند بسيار ضرورت دارد.


15 - مومن، با تقوا و متوکل به خدا 


يک داوطلب نمايندگي مجلس بايد مومن، باتقوا و متوکل به خداوند باشد، چراکه برخورداري از چنين ويژگي‌هاي اخلاقي عامل موفقيت در همه ميدان هاست.


16 - ساده زيست و دوري از اشرافي‌گري


نماينده واقعي ملت بايد مانند پيشوايان دين و امام خميني و رهبر انقلاب ساده زيست باشد و از اشرافي گري دوري کند. دارابودن چنين ويژگي‌هايي باعث مي‌شود تا نماينده به جاي پرداختن به اسراف و تبذير به فکر رتق و فتق امور مردم باشد.


17 - امانت‌دار، پاکدامن و به دور از فساد


هنگامي که مردم به فردي اعتماد مي‌کنند و به او راي مي‌دهند انتظار دارند تا او راي مردم را همچون امانت بداند و با پاکدامني و به دور از فساد براي حل کردن مشکلات مردم تلاش کند.


18 - ايمان به نظرات و توانايي‌هاي مردم


فردي را مي‌توان نماينده واقعي مردم دانست که به نظرات و حرف‌هاي مردم احترام گذاشته و آن‌ها را با گوش جان بشنود و به توانايي‌هاي مردم احترام بگذارد.


19 -  صادق و رو راست


نماينده راستين مردم بايد همواره با آن‌ها صادق و رو راست باشد. چراکه در صورت وجود انحراف همچون عدم صداقت و رو راست نبودن، مردم را از راي دادن به او مايوس مي‌کند و باعث مي‌شود تا مردم در طول زمان با صندوق راي قهر کنند.


نماينده راستين مردم بايد همواره با آن‌ها صادق و رو راست باشد. چراکه در صورت وجود انحراف همچون عدم صداقت و رو راست نبودن، مردم را از راي دادن به او مايوس مي‌کند و باعث مي‌شود تا مردم در طول زمان با صندوق راي قهر کنند.


کلام آخر

انتخاب نمايندگان اصلح براي حضور در مجلس مي‌تواند موفقيت‌هاي زيادي براي کشور به ارمغان بياورد و مجلس را به راس امور کشور بازگرداند؛ اما انتخاب نمايندگان اصلح بدون استفاده از رهنمود‌هاي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) ممکن نيست و رهنمود‌هاي ايشان هميشه چراغ راه مردم براي انتخاب‌هاي بزرگ بوده است.

  


مدالظله 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مردم ,بايد ,مجلس ,نماينده ,انقلاب ,همواره ,رهبر انقلاب ,نمايندگي مجلس ,مجلس بايد ,مردم بايد ,نماينده اصلح ,وجود انحراف همچون ,ارزش‌هاي اسلام، انقلاب ,پرداخت رشوه‌هاي تبليغاتي ,براي مديريت اجرايي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مبل خونه rekat دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی وبلاگ دوستداران حاج حسین محلوجی کارت حافظه وبلاگ سیب های سرخ صنايع دستي و محجصولات ارگانيک گيوه آي آر Shawn گل پونه